Terme’deki kadın cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme’deki kadın cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı
Terme’de eşinin kardeşi tarafından öldürülen 3 çocuk annesi kadının öldürülme anının cep telefonu kamerası ile çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, Samsun’un Terme ilçesi İlimdağ Mahallesi’nde 1 Ağustos’ta saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mustafa Demir (40), arazi anlaşmazlığı yüzünden kardeşinin eşi 3 çocuk annesi Fatma Demir’i (37) 24 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olay sırasında Fatma Demir’i Mustafa Demir’in annesi Esme Demir ile lise öğrencisi oğlu Ü.D.’nin tutup, Mustafa Demir’in bıçakladığı ileri sürüldü. Fatma Demir olay yerinde hayatını kaybederken, olaydan sonra kaçan Mustafa Demir, annesi Esme Demir ile lise öğrencisi oğlu Ü.D., jandarmanın takibi sonucu yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olayın hemen ardından cep telefonu kamerası ile çekilen görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde ölen kadının kızının feryatları yürekleri dağlarken, Fatma Demir’in yerde can çekişmesi ve katil ile annesinin olay yerinden tarım aracı patpat ile geri geri kaçmaları olayın dehşetini gözler önüne serdi. Olaydan sonra otopsi için Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderilen Fatma Demir’in 24 bıçak darbesiyle öldürüldüğü tespit edildi. Olayla ilgili savcılık soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.


TMO’nun açıkladığı fiyat çiftçiyi memnun etmediÖnceki Haber

TMO’nun açıkladığı fiyat çiftçiyi memnun...

Termeli aile hastane dönüşü kazada hastanelik olduSonraki Haber

Termeli aile hastane dönüşü kazada hasta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-g�venilir casino siteleri-aresbet-