Reklamı Geç
Gıpta insaat

Korganlılar Derneği Başkan Adayı Erol Erdoğan: “Birlikte Güçlüyüz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Korganlılar Derneği Başkan Adayı Erol Erdoğan: “Birlikte Güçlüyüz”
Terme Korganlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne başkan adayı olan iş insanı Erol Erdoğan, “Hepimiz biriz, birlikte güçlüyüz çünkü biz Korganlıyız” dedi.

Terme’de geniş bir kitleye sahip Terme Korganlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 30 Ekim Çarşamba günü olağan kurula hazırlanıyor.

Terme Korganlılar Derneği başkanlığına aday olan iş insanı Erol Erdoğan, ilçede yaşayan yaklaşık 17 bin Korganlıyı temsil etmeye aday olduğunu belirtti. Erol Erdoğan, “Termemizin çeşitli noktalarında dayanışma halinde yaşayan Korganlı hemşehrilerimizi daha iyi temsil etmek, sorunlarını çözüme kavuşturmak ve birlik, beraberlik içerisinde ilerlemek için Terme Korganlılar Derneği Başkanlığı’na adayız. Şahsım ve yönetim ekibim ile birlikte ‘Hepimiz biriz, birlikte güçlüyüz çünkü biz Korganlıyız’ mottosuyla çıktığımız bu yolda saygı değer hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı.


Muratlı Mahallesi’nin Çarşamba’ya bağlanması talebi mecliste reddedildiÖnceki Haber

Muratlı Mahallesi’nin Çarşamba’ya bağlan...

Terme’de mevsimlik çiçekler toprakla buluşmaya hazırlanıyorSonraki Haber

Terme’de mevsimlik çiçekler toprakla bul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-