Belediye Başkanı Şenol Kul’dan Bayram Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Başkanı Şenol Kul’dan Bayram Mesajı
Kurban Bayramı için bir mesaj yayınlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı bayram günlerine kavuşmanın sevincini yaşamaktayız” dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul mesajında, “Bayramlar; kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı özel günlerdir. Sevgi, birlik, beraberlik, kardeşlik yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın daha da pekiştiği bu güzel günlerin hep birlikte bir kez daha heyecanını yaşıyor, bizleri bu günlere tekrar kavuşturan Yüce Allah'a şükrediyoruz.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel en anlamlı örneklerinin yaşandığı bayramlarımız, sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularını güçlendirerek, toplum olarak kaynaşmamız ve kucaklaşmamızı sağlamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere Termeli hemşerilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.


Terme'de protokol vatandaşlarla bayramlaştıÖnceki Haber

Terme'de protokol vatandaşlarla bayramla...

Kredi Kartı Limit ve Taksit Sayısına Yeni DüzenlemeSonraki Haber

Kredi Kartı Limit ve Taksit Sayısına Yen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!