Başkan Kul’dan 30 Ağustos Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kul’dan 30 Ağustos Mesajı
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “30 Ağustos 1922, Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik uğruna verdiği mücadelenin zaferle taçlandığı, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir” dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

30 Ağustos 1922, Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik uğruna verdiği mücadelenin zaferle taçlandığı, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu zafer, milletimizin azim ve kararlılıkla, hiçbir engel tanımadan, vatan sevgisiyle dolu yürekleriyle kazandığı bir destandır. Ordumuzun onurlu direnişi ve milletimizin sarsılmaz iradesi, tüm dünyaya bağımsızlık ve özgürlüğümüzden asla vazgeçmeyeceğimizi bir kez daha göstermiştir.

Ulusumuz, Malazgirt’ten Çanakkale’ye en zor koşullarda bile bağımsızlığını korumuş, birliğini ve beraberliğini muhafaza etmiştir. Bu birlik ve beraberlik, geleceğimizin ve gücümüzün en büyük teminatıdır. Türk milletinin ordusuyla tek yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişindeki en sağlam yapı taşlarındandır.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, kalbinde iman ve yüreğinde vatan sevgisi taşıyan milletimiz, tüm dünyaya bağımsızlığından ve istiklalinden vazgeçmeyeceğini 102 yıl önce ilan etmiştir. Bağımsızlığı uğruna kanının son damlasına kadar gözünü kırpmadan vatanını savunan Türk milleti, şanlı bir zaferle destan yazmıştır.

Bu vesileyle, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, atalarımızın şahsında vatanımız için bir an bile düşünmeden şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler vermesini yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun!”


Işıkta duran TIR’a arkadan çarptıÖnceki Haber

Işıkta duran TIR’a arkadan çarptı

Terme’de 3 kilo bonzaiyle yakalandılar!Sonraki Haber

Terme’de 3 kilo bonzaiyle yakalandılar!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-g�venilir casino siteleri-aresbet-