BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÜNYE KAMPÜSÜ TERME’YE TANITIM VE TERCİH OFİSLERİ AÇTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÜNYE KAMPÜSÜ TERME’YE TANITIM VE TERCİH OFİSLERİ AÇTI
Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında gelecek yıl için rekor kayda imza atarak, bölgenin en çok tercih edilen okulu haline geldi. Ünye Kampüs başarılı bir dönemi geride bırakırken şimdilerde ise Terme’ye açacakları Tanıtım ve Tercih Ofisleri ile çalışmalarını sürdürüyor.

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı kayıt yenileme ve yeni kayıtta belirledikleri hedefin üstünde performans göstererek aldığı kayıtlar ile bölgenin en çok tercih edilen kampüsü haline gelmişti. Şimdilerde ise Terme halkının yoğun talebi üzerine Terme’de açacakları Tanıtım ve Tercih Ofisleri için çalışmalarına start verdi.

Sınava Hazırlık Merkezi, Rehberlik Hizmetleri, LGS sonuçları ve burs oranları ile birlikte tüm Türkiye’de eş güdümlü olarak verilen eğitim sistemini Terme halkı ile buluşturmaya hazırlanan Ünye Kampüsü, 29 Haziran Cumartesi Günü açılışı gerçekleşecek olan Tanıtım ve Tercih Ofislerinde Lise kademesine geçecek öğrencilerin LGS sonuç analizleri, burs oranları ile ilgili ziyaretçilerini bilgilendirirken, aynı zamanda Anokulu, İlkokul, Ortaokul, Fen ve Anadolu Liseleri kademeleri ile ilgili de tanıtım günleri organize edecek.

Terme halkının yoğun talebi üzerine açılışına karar verilen Tanıtım ve Tercih Ofisleri 29 Haziran Cumartesi Gününden itibaren iki hafta boyunca 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Terme Meydanı’nda Terme halkının hizmetine sunulacak.

LGS TERCİH OFİSLERİ İLE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

LGS sonuçlarından sonra gerçekleşecek tercih döneminde Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü, uzman psikolojik danışmanlarının her öğrenciye özel olarak hiizmet vereceği tüm Terme öğrencilerine açık ve ücretsiz olacağı Tercih ve Tanıtım Ofislerinin Terme’de de açılacağını duyurdu. LGS ve YKS gibi ulusal sınavlara öğrenci hazırlayan Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü her yıl Türkiye dereceleri ile İlçe Birincileri çıkararak başarılarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünye Kampüsü, öğrencilerine doğru rehberlik hizmetiyle profesyonel anlamda doğru yönlendirmelerde bulunarak okulun bünyesinde yer alan Kariyer ve Rehberlik Merkezi (KAREM) ile öğrencilerinin her yönden gelişimlerini kapsayan bir rehberlik hizmeti sunuyor. Tüm Türkiye’de eş güdümlü olarak uygulanan eğitim sistemi ile birlikte verilen rehberlik hizmeti ve tercih ofislerini, Terme’de tüm öğrencilerinin faydasına ücretsiz olarak sunacak.  Öğrencilerinin tercih edecekleri üniversitelerini ve kariyerlerini seçerken doğru ve etkin bir yaklaşımla süreci değerlendiren okul, Tanıtım ve Tercih Ofislerini ziyaret edecek aday veli ve öğrencilerine de kendi süreçleriyle ilgili bilgilendirme ve profesyonel yönelendirmelerde bulunmayı amaçlıyor.

TANITIM VE TERCİH OFİSLERİNDE KİŞİSEL ENVANTER TESTLERİ UYGULANACAK.

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü uluslararası standartlarda sunduğu akademik programları, sosyal, akademik etkinlik ve organizasyonlarını geliştirmeye devam ederken bu yıl projelerine bir yenisini daha ekliyor. Terme’de açılacak Tanıtım ve Tercih Ofislerinde de ücretsiz olarak uygulanacak olan Kişisel Envanter Testleri ile öğrencilerin öğrenim sürecini hem akademik hem sosyal hem de bilişsel alanlarda desteklemeyi hedefliyor. Ünye Kampüsü sunduğu kaliteli eğitim öğretim anlayışı ve bölgedeki en güçlü akademik kadrosu ile başarı burslarının yanı sıra, öğrencilere “Problem Tarama Testi, Çalışma Davranışı Değerlendirme Ölçeği, Holland Mesleki Tercih Envanteri, Sınav Kaygısı Ölçeği” başlıklı kişisel envanter testlerini de uzman psikolojik danışmanları ile uygulayacak.


Samsun merkezli ‘change’ operasyonu: 30 gözaltıÖnceki Haber

Samsun merkezli ‘change’ operasyonu: 30...

SBB Başkanı Halit Doğan: "Terme’de yağmur suyu problemi çözülüyor"Sonraki Haber

SBB Başkanı Halit Doğan: "Terme’de yağmu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!