BAHÇEŞEHİR KOLEJİ TERME ÜNYE KAMPÜSÜ’NDE 2024 LGS’DE DEV BAŞARI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ TERME ÜNYE KAMPÜSÜ’NDE 2024 LGS’DE DEV BAŞARI
Bahçeşehir Koleji Terme Ünye Kampüsü 2024 LGS’de öğrencilerinin yüzde 80’ini Fen Liselerine yerleştirdi. Başarı geleneğini her yıl devam ettiren kampüs, bu yıl da ilçe birinciliği elde ederek bölgenin en çok tercih edilen okulu haline geldi.

Bahçeşehir Koleji Terme Ünye Kampüsü Türkiye genelinde 165 kampüs ile eş güdümlü eğitim vererek global dünyada başarı kazanacak mezunlar yetiştirme misyonuyla, Çift Dilli Eğitim, Kişiye Özgü Öğretim (KÖM), STEM+A, kodlama ve robotik gibi 21. yüzyılın eğitim anlayışına uygun öğrenim modellerini bölgemizde sunmaya devam ediyor.  "Kaliteli Eğitim Her Çocuğun Hakkıdır" misyonuyla eğitim veren Bahçeşehir Koleji Terme Ünye Kampüsü aynı zamanda burs imkanıyla başarılı çocukların eğitim hayatına en iyi şekilde devam etmelerini de sağlıyor. 

Akademik başarısıyla öne çıkan ve her sene İlçe Birinciliği ile iyi dereceler çıkaran kampüs bu yıl da LGS’de İlçe Birinciliğini paylaştı.

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüs Müdürü Ersin Ergen, başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçirdiklerini ileterek sözlerine şöyle devam etti: “Bu yıl öğrencilerimiz bizler için gurur verici başarılar imza attılar. Veli ve öğrencilerimize verdiğimiz güven ile her sene başarılarımızı arttırmaya devam ediyoruz. Yoğun ilgi ve destekleri için tüm bölgemize teşekkürlerimizi sunarız.”

BAHÇEŞEHİR KOLEJİİ TERME ÜNYE KAMPÜSÜ’NDE ROBERT KOLEJİ SEVİNCİ

Bölgede iyi dereceler alan öğrencileri tebrik eden ve başarılarıyla gurur duyduklarını söyleyen Bahçeşehir Koleji Terme Ünye Kampüs Müdürü Ersin Ergen, “Bu yıl zorlu bir maratonun ardından öğrencilerimiz LGS’de rekor başarılara imza attı. Ancak bu sonuç bizi şaşırtmadı; çünkü beklediğimiz bir sonuçtu. Öğrencilerimizin akademik takip sürecini çok sistemli bir şekilde  hazırlıyoruz. Şu anki başarı da bu çalışmaların bir sonucu. Bunun yanı sıra Fen liselerine yerleşen çok sayıda öğrencimiz var. 2023 LGS Yerleştirme sonuçaları baz alınarak gerçekleştirdiğimiz hesaplamalarımıza göre öğrencilerimizin %80’ini Fen Liselerine yerleştirebiliyoruz. İlçe Birinciliğini paylaşan öğrencimiz, profesyonel ve doğru Rehberlik yönlendirmeleri ile Türkiye’nin başarılı liselerinden olan Robert Koleji’ne %100 burslu kabul edildi. Bu gururu bizlere yaşatan öğrencimizle birlikte eğitim öğretim serüveni boyunca desteklediğimiz sağlam akademik kadromuz ve eğitim müfredatımızla daha çok başarılar elde edebileceğimizi de kanıtlamış olduk. Tüm öğrencilerimize eğitim öğretim hayatları boyunca başarı, mutluluk diliyoruz.” dedi.

Başarılarından her zaman söz ettirerek bölge halkının tercihi haline gelen kampüs, yeni yerleşkesinde k12 düzeyinde sınırlı kontenjanlarla kayıtlarını almaya devam ediyor.

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü’nün sınırlı sayıda kalan kontenjanlarından yararlanmak ve detaylı bilgi almak için 0 (452) 324 3939 – 0(552) 661 7084 telefonlara ulaşabilirsiniz.


Sulama kanalı sorunu tarımı bitirecek!Önceki Haber

Sulama kanalı sorunu tarımı bitirecek!

Okul yangınında polis Türk Bayrağını kurtardıSonraki Haber

Okul yangınında polis Türk Bayrağını kur...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-