Bahçeşehir Koleji 2024 LGS sonuçlarına göre başarı bursu verecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçeşehir Koleji 2024 LGS sonuçlarına göre başarı bursu verecek
Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü, Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) dereceye giren öğrencilerine ‘LGS Başarı Bursu’ imkanı sağlayarak eğitimlerine destek oluyor. Öğrencilerin aldıkları puanlar ve yüzdelik dilimleriyle hesaplanarak verilecek olan başarı bursu başvuruları 15 Temmuz’a kadar devam edecek.

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü, Lise Kademesinde öğrencilerine uyguladığı yeni nesil eğitim modeli ile başarılarını devam ettiriyor. Lise Kademesi ve YKS Grubu öğrencilere yönelik uygulanan Türkiye Geneli deneme sınavları, hafta içi ve hafta sonu etüt programları ile öğrencilerinin kazanım eksikliklerini tamamlıyor. Hedefe yönelik sınav hazırlığında yapay zeka platformlarından da yararlanan öğrenciler, bölgenin en güçlü akademik kadrosu ile öğrenme sürecini destekliyor.



Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü Fen ve Anadolu Liseleri uyguladığı eğitim modeliyle öğrencilerini YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı)’ye hazırlıyor. Her hafta gerçekleştirdikleri Türkiye geneli deneme sınavlarıyla, ilk 100’e giren öğrenci sayıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüs Müdürü Ersin Ergen, öğrencilerini her anlamda destekleyen YKS Tam Hazırlık Sistemi çerçevesinde LGS ve YKS’de her yıl çok başarılı sonuçlar elde ettiklerini belirterek, “Lise kademesinde her yıl başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Öğrencilerimize hedefledikleri üniversite ve bölümlere giden yolda etkin psikolojik danışma ve rehberlik çalışmalarımız bünyesinde destek olmaya devam ediyoruz” dedi.

Ersin Ergen, lise kademesinde elde edilen üstün başarılarını anlatan konuşmasına şöyle devam etti:

“Türkiye geneli Bahçeşehir Kolejlerinde yapılan deneme sınav sonuçlarına göre Ünye Kampüsü öğrencilerimiz genel ortalamada büyük başarılara imza atmıştır. 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik uygulanan denemelerde 70 öğrencimiz ilk 100’e girerek ortalamanın üstünde başarı gösterdiler. İlk dönemde alınan bu üstün başarı ile devam edeceğimiz YKS maratonunda öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bölgedeki en güçlü akademik kadromuz ile hafta içi, hafta sonu etütleri, kamplar, bireysel ve grup etütleri, mentorlük hizmeti ile öğrencilerimizin eksik kazanımlarını tamamlıyoruz. Bahçeşehir Koleji bünyesinde yayınlanan Benzer Soru Kitapçıkları ile de her yıl öğrencilerimizin ulusal sınavlara hazırlık sürecini desteklerken, yapay zeka tabanlı dijital eğitim platforumumuz olan Metodbox ile de öğrencilerimize eksiksiz sınav hazırlığı sunuyoruz.


“ÖĞRENCİLERİMİZE HEDEFLEDİKLERİ PUANA GİDEN YOLDA REHBERLİK EDİYORUZ”

Fen ve Anadolu Liselerimizde YKS Grubu öğrencilerimizin ulusal sınavlarda olmak istedikleri puanlar kadar doğru okulu ve bölümü seçmeleri de çok önemli. Bu önemli detaya dikkati çekerek öğrencilerimize doğru rehberlik hizmetiyle profesyonel anlamda doğru yönlendirmelerde bulunuyoruz. Okulumuz bünyesinde yer alan Bahçeşehir Koleji Kariyer ve Rehberlik Merkezi (KAREM) ile öğrencilerimizin her yönden gelişimlerini kapsayan bir rehberlik hizmeti sunuyoruz. Öğrencilerimizin üniversitelerini ve kariyerlerini seçerken doğru ve etkin bir yaklaşımla süreci değerlendirip destekliyoruz. Etkin psikolojik danışma ve rehberlik çalışmalarımızla öğrencilerimizi akademik anlamda bir üst seviyeye taşımak için çalışmalarımıza devam ediyor. Aynı zamanda Kişiye Özgü Öğrenme Modelini tespit edebileceğimiz bazı testler uygulayarak doğru seçimler yapmalarına olanak sağlıyoruz.”

YURT DIŞINI TERCİH EDEN ÖĞRENCİLERİNE DÜNYA ÜNİVERSİTELERİNDE BURS İMKANI SUNUYOR

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüs Müdürü Ersin Ergen, kendi liselerinden mezun olan öğrencilerinin yurt dışı üniversite seçimlerinde Bahçeşehir Koleji bünyesinde burs imkanlarının olduğunu belirterek şunları ekledi:

“12. Sınıf öğrencilerimiz her yıl YKS’de ilçe birincilikleri ile büyük başarı gösteriyor ve Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleşiyorlar. Bunun yanı sıra üniversite eğitimini yurt dışında sürdürmek isteyen öğrencilerimiz ise Global Education Center (GEC) olarak alanında uzman danışman kadrosuyla Bahçeşehir Kolejinin seçilmiş kampüslerindeki öğrencilerine burs imkanı sağlıyor. Ünye Kampüsü olarak kendi öğrencilerimizin de başvurularını desteklediğimiz GEC’e kabul mektuplarımızı ilettik. Şu ana kadar kendi bünyemizde 10 öğrencimizin yapmış olduğu başvuruları yakından takip ediyoruz.
Bununla birlikte Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde kurulan, Türkiye’nin ilk ve en yeni kabul burs modeli olan Apply BAU ile üniversiteye yerleşecek öğrencilerimizin kişisel yeteneklerini, ilgi alanlarını, projelerini ve hayallerini göz önünde bulundurarak üniversiteye yerleşme sürecinde eğitim bursu fırsatları sunuyoruz. Bu sayede öğrencilerimize istedikleri bölümde okuma şansı tanıyarak hayallerine kavuşmasını sağlıyoruz.”

BK ÜNYE KAMPÜSÜ 2024 LGS SONUÇLARINA GÖRE ÖĞRENCİLERE BAŞARI BURSLARI VERİYOR

2 Haziran 2024’te gerçekleşen Liselere Geçiş Sınavı’nın sonuçlarının açıklanmasının ardından Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü 2023 LGS yerleştirme verilerine göre 8. Sınıf öğrencilerinin yüzde 80’ininin nitelikli Fen Liselerine yerleşebilecekleri duyurusunu bölge halkı ile paylaşmıştı. Bu başarıyı gözler önüne seren Ünye Kampüsü “LGS Başarı Bursu” ilanı ile de sınavda başarı gösteren öğrencilere ilk müjdeyi verdi. Sınırlı kontenjanlarla belirlenen burs oranlarının öğrencilerin aldıkları puanlar ve yüzdelik dilimleri ile hesaplanarak, başvuruların 15 Temmuz’a kadar devam edeceği açıklandı.
Fen ve Anadolu Liseleri bünyesinde faaliyetlerine devam eden Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü sınırlı kontenjanlarla kayıt sürecine devam ediyor. Sınırlı sayıda kontenjanlardan yararlanmak ve detaylı bilgi almak için; 0452 324 3939 – 0 552 661 7084 numaralı telefonlara ulaşabilirsiniz.


Sağanak yağış Terme’yi yine korkuttuÖnceki Haber

Sağanak yağış Terme’yi yine korkuttu

Terme Çayı'nın debisi 805 m³ saniyeyi gördüSonraki Haber

Terme Çayı'nın debisi 805 m³ saniyeyi gö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-