© Terme Vizyon Gazetesi 2020

Terme’de taksiler dezenfekte edildi

Terme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı tarafından ilçedeki 70 adet taksi yetkili firma tarafından dezenfekte edildi.

Korona virüs salgını nedeniyle toplu taşıma araçlarına olan talep her geçen gün düşmeye devam ediyor. Salgın öncesinde taksi ve halk otobüsü kıyaslamasında tercihini halk otobüslerinden yana kullanan vatandaşların salgın nedeniyle ticari taksiyi tercih ettikleri gözlemleniyor.

Salgınla mücadelenin başladığı ilk günlerde Terme Şoförler ve Otomobilciler Odası’na kayıtlı dolmuşlar dezenfekte işlemi yapılmıştı. Vatandaşların ticari taksiye gösterdiği ilgi nedeniyle Terme Şoförler ve Otomobilciler Odası önderliğinde ilçedeki taksilerin de dezenfekte çalışması tamamlandı.

70 taksi dezenfekte edildi

Salgın nedeniyle vatandaşların ve şoförlerin bu süreçte daha dikkatli olması gerektiğinin altını çizen Terme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şuayip Akbulut, “Vatandaşlarımıza sağlıklı, güvenli yolculuk hizmeti sağlayabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Korona virüs nedeniyle endişeli olan vatandaşlarımızı anlıyoruz. Vatandaşlarımızın ve şoför üyelerimizin can güvenliği birinci önceliğimiz. Bu bağlamda ilçemizde bulunan 70 adet taksiyi dezenfekte ettirdik” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER