© Terme Vizyon Gazetesi 2020

Terme’de 10 Kasım Töreni

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 82'nci yıl dönümü nedeniyle Terme’de çelenk sunma töreni düzenlendi.

Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen törende, Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Habibullah Keser, Jandarma Komutanı Jan. Teğ. Eren Dede, Belediye Başkan Vekili Temel Adalı ve protokol üyeleri yer aldı.

Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ve Belediye Başkan Vekili Temel Adalı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde meydanda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirdi. Programın akabinde saat 09.05’te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Terme’de de saat 09.05’te sirenlerle beraber hayat 2 dakikalığına durdu.

Program, günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın yapılması ve 10 Kasım ile ilgili şiirlerin okunmasının ardından son buldu. Program sonrasında, CHP İlçe Başkanı İbrahim Yavuz ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İlçe Başkanlığı da Atatürk Anıtı’na çelenklerini sundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER