© Terme Vizyon Gazetesi 2020

Otobüsteki O Olay Takdir Topladı

Terme Özel Halk Otobüslerinde rahatsızlanan bir yolcuya otobüs görevlileri ve araçta bulunan yolcular ilk yardım müdahalesi yaptı. Terme Şoförler Odası Başkanlığı, “Pandemi sürecinde her gün risk altında olmasına rağmen hastayla yakından ilgilenen araç görevlileri ve yolculara teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme Özel Halk Otobüslerinde Samsun’a gitmekte olan bir yolcu Çarşamba ilçe sınırları içerisinde rahatsızlanarak burnu kanamaya başladı. Kanamanın uzun süre durmaması ve şiddetlenmesi üzerine otobüs sürücüsü Recep Var aracı yol kenarına çekerek hastayla ilgilenmeye gitti. Araçta bulunan yolculardan ilk yardım bilen kişiler tarafınca hasta yolcuya müdahale edildi ancak kanama durdurulamadı. Olayın 112 acil servise bildirilmesi üzerine yolcu ambulans ekiplerince Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Başkan Akbulut’tan Teşekkür

Terme Özel Halk Otobüslerinde meydana gelen olayın ardından Terme Vizyon Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Terme Şoförler Odası Başkanı Şuayip Akbulut, hasta yolcuya geçmiş olsun dileklerini iletirken otobüs şoförlerine de davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Otobüste yaşanan olayın Türkiye’nin her noktasındaki şoförlere örnek olmasını istediğini belirten Başkan Şuayip Akbulut, “Özellikle pandemi sürecinde şüphe etmeden aracı durdurarak hastayla yakından ilgilenen otobüs şoförü Recep Var’a, muavin Yılmaz Danacı’ya ve yolculara teşekkür ediyorum. Salgınla mücadele ettiğimiz bu günlerde her gün tanımadıkları insanlarla seyahat eden şoför ve yolcularımızın insan hayatının söz konusu olduğunda sergiledikleri davranışları hep birlikte gördük” dedi.

Terme Şoförler Odası Başkanı Şuayip Akbulut, halk otobüsünde gerçekleşen olayda sağduyulu davranan araç sürücüsü Recep Var ve muavin Yılmaz Danacı’ya teşekkür plaketlerini takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER