© Terme Vizyon Gazetesi 2020

Başsavcı Terme’ye veda etti

HSK Adli ve İdari Yargı 2021 yılı kararnamesi ile tayini çıkan Terme Cumhuriyet Başsavcısı Habibullah Keser için veda yemeği düzenlendi.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) Adli ve İdari Yargı 2021 yılı Yaz Kararnamesi ile Terme Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Boyabat Başsavcılığı görevine tayin edilen Habibullah Keser için veda yemeği düzenlendi. Terme Adliyesi tarafından organize edilen veda programında Başsavcı Habibullah Keser’e plaket takdim edilerek teşekkür edildi.

Programda konuşan Başsavcı Keser, “Bu şirin ve kıymetli ilçemizde güzel bir çalışma ortamımız oldu. Göreve geldiğimiz dönemin hemen akabinde pandemi süreci başladı ve sosyal ilişkilerimizi geliştirmemize imkân vermedi. Ama buna rağmen adliyede görevli mesai arkadaşlarımızla uyum halinde güzel bir çalışma ortamı geçirdik. Termemizde görev yaptığımız süre zarfında işimizi en iyi şekilde icra etmeye çalıştık. Bundan sonrada görevimize Sinop’un Boyabat ilçesinde devam edeceğiz. Herkese, hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Programa, Çarşamba Kaymakamı Terme Kaymakam vekili Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Terme Jandarma Komutanı Jan. Teğ. Eren Dede, Çarşamba Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Yenikaya, savcılar, hâkimler, avukatlar ve Terme, Çarşamba Adliyesi görevlileri katıldı.

Terme Vizyon Gazetesi olarak Cumhuriyet Başsavcısı Habibullah Keser’e yeni görev yerinde başarılar dileriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER