© Terme Vizyon Gazetesi 2020

AK Parti’de İsa Baş Güven Tazeledi

AK Parti Terme İlçe Teşkilatı 8. Olağan Kongresi’nde mevcut Başkan İsa Baş, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

AK Parti Terme 8. Olağan İlçe Kongresi’nde tek listeyle seçime giren mevcut Başkan İsa Baş, tekrar AK Parti Terme İlçe Başkanı seçildi.

Terme Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti İlçe Başkanları ve Teşkilatları, geçmiş dönem il ve ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

“ASLOLAN KUBBEDE HOŞ BİR SAD”

Kongrede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan İsa Baş, “Termemizin geleceği için AK Parti teşkilatımız çalışmalarını sürdürmüş ve sürdürecektir. Hiçbirimiz bu yolda kalıcı değiliz, bütün makamlar geçicidir. Aslolan ‘kubbede hoş bir sadâ” olması gerekir. Ben de bu amaçla çalışıyorum. AK Parti olarak milletimize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, birlikte yürümeye devam edeceğiz. Güçlü Türkiye’nin temellerini sağlamlaştırmak için, yerel teşkilatımızın tüm üyeleriyle el ele çalışacağız” diye konuştu.

Programda konuşmaların ardından delegeler oylarını kullandı. 401 delegenin mevcut olduğu kongrede 256 delege oy kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER