© Terme Vizyon Gazetesi 2020

AK Parti Terme’den 19 Mayıs Mesajı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar bir mesaj yayımladı.

19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak Anadolu’nun bağımsızlık meşalesini yakan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği bu önemli günün 101. yıl dönümünü kıvanç ve coşkuyla idrak edildiğini ifade eden AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar, “Gençlerimiz, ülkemizin umududur” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı Milli Mücadele döneminin gözler önünde bulundurulmasını anımsatan Başkan Ar, “Bu günün gençlere armağan edilmesi Milli Mücadele kadar bir önem taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyeti’nin korunması, gelişmesi ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasının önemli bir ifadesi olarak bu özel gün Türkiye Cumhuriyeti Devleti gençlerine armağan edilmiştir. Tarihimiz için bir şeref olan bu günün manidarlığını millet olarak hissediyoruz. Korona virüs salgını dolayısıyla bu yıl 19 Mayıs’ı buruk geçiriyoruz. Ramazan ayı içerisinde bulunduğumuz bu günlerde yüce Mevlamızdan isteğimiz bu zorlu süreci bir an önce en az hasarla geri de bırakmaktır. Bu bağlamda, tüm yurttaşlarımızın ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER