Başkan adayı Hacı Bilal Aslan’a saldırı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan adayı Hacı Bilal Aslan’a saldırı!
Gelecek Partisi Belediye Başkan adayı Hacı Bilal Aslan’ın seçim afişlerine zarar verildi. AK Parti teşkilatını işaret eden Aslan, “Önce organize bir işle yoğun şikayet ederek Facebook hesabımızı kapattırdınız, şimdi de afişlerimizi yırtıyorsunuz!” dedi.

Terme merkez mahallelerindeki seçim afişlerine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yapılan saldırıyı sosyal medya hesabından paylaşan Gelecek Partisi Terme Belediye Başkan adayı Hacı Bilal Aslan, AK Parti teşkilatını işaret ederek sitemde bulundu.

Parçalanmış seçim afişlerinin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Aslan, şu açıklamalarda bulundu:

“Rakibine saygısı olmayanın kendine saygısı olur mu sanıyorsunuz? Önce organize bir işle yoğun şikayet ederek Facebook hesabımızı kapattırdınız, şimdi de afişlerimizi yırtıyorsunuz! Seçim yasaklarını yok sayıp tüm caddeleri bayraklarınızla süslemenizi sadece yılların hatırına ve bireysel hukukumuza istinaden itiraz etmiyoruz diye bu pervasızlığınızı kabullenecek değiliz. Sırtınızı muktedire dayamanın size verdiği aşırı öz güvenle bizi korkak bellemiş olabilirsiniz ama altını çizerek ifade edelim; DEĞİLİZ! Sonuç olarak siz seçimi çoktan kaybetmişsiniz de haberiniz yok!”


Terme’de gerçek belediyecilik devam edecekÖnceki Haber

Terme’de gerçek belediyecilik devam edec...

TCSG DOST ziyarete açılacakSonraki Haber

TCSG DOST ziyarete açılacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!